selena and justin i stratford

Selena Gomez är en lycklig dam! inte bara att hon dejtar en av de mest eftertraktade killarna i världen, Justin Bieber, men han behandlar henne som en prinsessa. Ett ögonvittne berättar för HollywoodLife.com Justin tog Selena på en romantisk promenad längs Stratford på Avon River i sin hemstad Stratford, Ontario i Kanada 31 maj - komplett med svanar och lampor gatan.Det kan inte bli mycket mer romantiskt än så!

"De såg helt förälskat på varandra," lokala Stratford hemvist Taylor Ramsey berättar exklusivt. "Justin hade armen runt Selena och visade henne svanar i floden. Selena såg riktigt glad ut och verkade hänförd av svanar. Hon pekade på dem. "

"Efter att de gick runt floden, satt de på en av broarna för en liten stund",förklarar hon. "Det är en riktigt romantisk plats att eftersom det är lugnt och du är omgiven av natur, och natten är hela området upplyst medgat lyktor. Det är sååå romantiskt. "

Justin och Selena har varit semester tillsammans i nästan två veckor - med start i Vegas för Billboard Awards, avslappnande på Hawaii och sedan besöker sin hemstad i Texas.


- hollywood life




  Namn:
   Kom ihåg mig?
  E-postadress: (publiceras ej)
  
   URL/Bloggadress:
  
  Kommentar: