Justin kan inte välja låtar till Believe!

Det sägs att Justin har spelat in minst 40 låtar till Believe men måste välja ungefär 12 stycken. Här tweetar han att det är omöjligt att välja låtar till Believe."att välja låtar till Believe är omöjligt"

50 dagar kvar till Believe!

Believe släpps den 19 juni och d.v.s att det är bara 50 dagar kvar tills det släpps. Är ni lika exalterade som jag? :DTweet från Jaden


Undra vad han kan mena. Han kanske menar ett album? Hoppas i så fall!

Dagens bild, Jaden Smith


snygg!!

Dagens video, Jaden Smith rappar

Oj, vad hans röst har förändrats. Nu är hans röst jätte mörk.

Dagens låt, Justin Bieber - Boyfriend


Dagens fråga + TT

Följer Justin Bieber er på twitter? Kommentera :DJaden tweetar!

Jaden tweetade för några timmar sedan #PreyForTrey. Trey är alltså Jadens halvbror. Vi vet inte vad som har hänt med honom, men vi får hoppas på att han blir bättre snart!Tillbaka!

Ojj! Hej alla fina läsare. Det var länge sen jag/vi uppdaterade. Jag ber om ursäkt för det, men ser att vi har haft många läsare även om vi inte uppdaterade och det vill vi tacka för! Jag är tillbaka i alla fall, ska uppdatera så mycket som jag kan även om jag går i skolan. Vill även fråga, vill ni att jag ska fortsätta med novellen? Vill tacka för att ni fortfarande läser bloggen och ska uppdatera med hur mycket som möjligt. Tack ♥Dagens bild, Jaden och Willow!Jaden har 2 miljoner följare!Dagens fråga

Vad tycker ni om Jaden's nya låt Flame (Just Cuz)? Kommentera gärna! :DDagens låt, Jaden Smith - Flame (Just Cuz)
Justin når 21 miljoner följare + TT
Believe album cover!Justin kommer till Sverige

Nu är de bekräftat från Justin. Justin sa nyligen i en intervju att han kommer komma till Sverige på sin Believe Tour. Hur härligt är det?! Äntligen kommer han!
Someday finns i butiker i Sverige nu!

Tog denna bilden i Kicks! Liten kostar 339 kr och stor kostar 449 kr. Nu är den äntligen här!