Ett mordförsök mot Justin!

Två män försökte nyligen att döda Justin Bieber. Man tror att de skulle försöka kidnappa Justin och hans livvakt efter en konsert och sedan tortera Justin till döds. Tack gode Gud att de inte lyckades. Var försiktig Justin!
 
Männen som försökte döda Justin. 

Believe acoustic!

Good news from the studio! Det blir Believe acoustic! Albumet kommer ut i Januari 2013. 
 
"back in the studio"- Justin på instagram
 
 

Justin umgås med Selena's ex Nick Jonas!

Vi har nog alla hört om Jelena's break-up men här kommer något juicy! Det verkar inte gå så bra just nu för Jelena! För ett tag sedan bråkade Jelena på Jingle Ball och nu verkar det som det finns mer problem. Justin umgick med Selena's ex, Nick Jonas! Både Justin och Nick tweetade om deras kväll och Selena var inte glad när hon fick reda på det. 
 
Även om de bara umgick så kanske det inte var så smart att göra det för Justin. En nära vän till Selena säger att "killarna umgicks hela kvällen (13 december) och Selena grät när hon fick reda på det. Han svarade inte ens på hennes samtal när hon fick reda på det och ringde honom."
Åå nej, kan det vara lite trust issues mellan Jelena?
 
Selena's vänner säger att det är dags att göra slut med Biebs, med tanke på att hon är "heartbroken" och det funkar bara inte mellan de längre. Hoppas att det löser sig mellan de!
 
Justin's tweet efter deras kväll
 
Nick's tweet

After Earth trailer

Minns ni att Jaden spelade in en ny film med sin pappa Will? Filmen kommer ut 2013 och den verkar vara riktigt grym! Någon som ska kolla på den? :D
 
 
 

Ett tag sedan

Hej alla fina läsare! Jag inser att det var ett tag sedan som jag uppdaterade och jag ber om ursäkt. Jag ska verkligen anstränga mig för att börja med uppdateringen igen. Kolla in dagligen! Puss