Hjälp Justin vinna på VMA!

KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT RÖSTA PÅ JUSTIN!! TWEETA ÄVEN " #votebieber http://at.mtv.com/2Mz " FÖR ATT HJÄLPA JUSTIN ATT VINNA. One Direction leder just nu, komigen. Hjälp vår purple ninja!


Jaden släpper ut sina känslor för hela världen!

Jaden berättar allting han kände för Stella, antar vi. Han tweetade även att han grät när han gjorde låten. Herregud vad gulligt av honom. Lyssna på låten, den är riktigt bra och personlig. 
 
Awww, mitt hjärta smälte seriöst när jag såg detta!
 

Fråga angående novellen!

Hej hej alla fina läsare. Nu är jag tillbaka och ska försöka blogga så mycket som jag kan, även om jag har mycket jag måste göra i skolan. Det kommer nog komma några inlägg under veckan, men mest på helgerna tror jag. Snabb fråga, vill ni att jag ska fortsätta med novellen om Jaden? Isåfall kommer jag nog bara kunna uppdatera den på helgerna. Men vad tycker ni?
 

Dagens video, Give It To 'Em - Jaden Smith

Asså han är så snygggggg!! Och hans röst :O 
 

Dagens låt, Starry Room - Jaden Smith

Jaden's nya låt. Riktigt bra är den! Vilken skön röst han har alltså!
Det ryktades ju förr att Jaden och Stella Hudgens dejtade och det låter som om denna låten är till henne. Vid 4:52 säger han nämligen hennes namn. 
 
 

2 nya bilder på Justin!Fan va snygg han har blivit på sistone. Tycker inte ni det? Förr var han ju bara gullig, men nu är han riktigt SEXIG!!
 

Dagens fråga, Believe Tour

Ska ni till någon av Justin's konserter i Globen nästa år? Kommentera gärna! :D


Justin i Sverige 22/4-13 & 23/4-13

Som ni säkert vet så kommer Justin på sin Believe Tour hit till Sverige för 2 konserter!! Justin kommer såklart till Globen och båda konserterna börjar klockan 19.00 och man får börja köa redan klockan 07.00 på morgonen, alltså 12 timmar innan konserten. Ska ni dit? :)