Justin's nya album och film



Justin Bieber avslöjar att han ska ha ett nytt album vid slutet av året och Mark Wahlberg avslöjar hans nya filmprojekt med Bieber.


Justin Bieber är på den Australiska parten av hans turne just nu men han tänker redan på hans nya album. Faktiskt den unga popstjärnan avslöjade idag att han ska släppa nya låtar detta året. Nu när vi blir glada över mer Bieber låtar, avslöjade MArk Wahlberg nyheter till Beliebers- Justin jobbar med en film med Mark.

Efter ett par timmar när Justin tweetade "har skrivit många låtar på turnen. glad att släppa ny musik senare detta året och spela in på sommaren. #BELIEVE #newmusic". We är väldigt glada att höra vad Justin jobbar med!

Emellertid, avslöjade Mark Wahlberg att han ska göra en ny film med Bieber. "Vi fixar det. Ja, vi jobbar med det på Paramount. Vi sa vår ide, och vi pratade med honom om att göra det och han älskade iden. Han har skickat en video till mig- han skickade på and och ja, jag tycker han har talang", berättade Mark till NY Mag's Vulture blog.

När vi bad om mer detaljer sa Mark att det kommer bli "intressant" och "mer drama". Han erkände också att det kommer att bli "ungefär som en motvillig mentor i en innerstaden miljö". Justin kommer inte att sjunga i filmen.

Så vad tycker ni är mer spännande, Justin's nya album eller hans nya film? Vad tycker du om Justin sammarbete Marky Mark? Kommentera nedan :)

Ska ni ha den här texten var vänlig länka, det tog tid att översätta!






  Namn:
   Kom ihåg mig?
  E-postadress: (publiceras ej)
  
   URL/Bloggadress:
  
  Kommentar: