Justin: "Vi hade ingen mat"Justin Biebers liv är en riktig framgångssaga – på kort tid har 17-åringen gått från att spela in hemmavideos för Youtube, till att sälja ut Madison Square Garden. Men för bara några år sedan hade han inte ens en riktig säng att sova i. I en intervju med The Sun berättar stjärnan om sin fattiga bakgrund.

— Stället vi bodde på var riktigt smutsigt. Vi hade musfällor överallt eftersom vi hade möss i huset. Jag hade inte ens en riktig säng, jag sov på en blå bäddsoffa i mitt rum, avslöjar han för tidningen.

— Vi hade ingenting i kylskåpet, förutom något till lunchlådan jag hade i skolan och lite makaroner med ost, fortsätter Justin.

Popstjärnans mamma, Pattie Mallette, har tidigare uttryckt sin lättnad över att sonen inte längre behöver bo i de kvarter där han växte upp.

— Hon tycker att det känns tryggare att han lever den här sortens liv, eftersom det är strukturerat och vi vet var han är hela tiden. Hon känner att om de fortfarande hade bott i Stratford, Ontario, hade han hamnat i en massa trubbel, sa Justins manager Scooter Braun tidigare till Hollywood Reporter.

Bieber avslöjar även för The Sun att han gärna skulle vilja spela Oliver Twist i den nya uppsättningen av musikalen ”Oliver!” från 1966, eftersom han skulle kunna identifiera sig med den fattiga barnhemspojken. Det återstår att se om 17-åringen lyckas nå ännu ett av sina mål – han lever trots allt efter mottot ”Säg aldrig aldrig” (never say never).


#JBToSweden

Har ni glömt? För det har jag, men we're back on track. Alla som har Twitter in och tweeta: #JBToSweden. Får vi det och trenda så ser Justin kanske det. Så LEGGO och nu tweetar vi för fullt. Never say never!

Justin, håll dina händer borta!
Justin- Vi vet att du älskar Michael Jackson, som var en som tog sig på sina delar, men du kan hålla dig till att göra moonwalk istället!

Justin, du vill väl inte att dina Australiska fans ska hålla för ögonen, eller hur? Dom var jätte glada under din konsert den 28 April, men nu när du har din öppna gylf och du tar dig på dina pojk delar, har blivit en hobby tycker vi att du koncentrera dig på något annat än dina heta kroppsdelar. Ditt hår kanske?
Selena gravid med Justin's barn?

Väntar Selena Gomez och Justin Bieber ett barn tillsammans?

Uh, no, nyheterna med att Selena är gravid med hans barn är ännu ett Twitter rykte. Selena kanske spenderar tid med Justin men de två väntar inte på ett barn tillsammans!

 

Seriöst, ni måste sluta med sånna rykten. Man är inget riktigt fan om man håller på så!

 

 


Justin Bieber gratulerar Kate och William.

Även om han har ett upptaget schema när han turnerar i Australien, tweetade Justin om vad han tycker om detkungliga bröllopet.

 

"Grattis till William och Kate... och Kate's syster. Hon var en hit med @thatrygood". Innan det tweetade han: "Sydney goes hard".

 

JB retweetade även ett fan som hade skrivit:

 

"If Prince William can fall in love with just a normal girl, then surely it's possible for @justinbieber to fall in love with a fan♥NSN".

 

Översättning.
"Om prinse William kan bli kär i en vanlig tjej, då är det möjligt för @justinbieber att bli kär i ett fan♥NSN (never say never).

JB på Fantasy Factory. Unseen footage!

Justin Bieber's barndom har varit mer än onormal men han visade att han kan vara en av dessa killarna i Fantasy Facotry.
Boxing, spela basket, prata fult, gick tjejtjusaren på en ramp i Rob Dyrek's kända hus i Fantasy Factory.
"Jag försökte säga till Justin och vara galen", sade Dyrek. Men Bieber behövde lite instruktioner som ni ser här i detta videoklippet.
Haha roligt klipp, vad tycker ni?

Justin hugs a crying fan!

Detta är det gulligaste, finaste någon någonsin gjort!

Happy Birthday Kenny Hamilton!

Detta är det gulligaste jag har sett. Vem visste att Kenny kunde dansa? ;)

haha aww!

aww sötaste covern någonsin "i'm gonna sing beebe by Justin Bever" haha så söt!

Justins Nummer

Haha han la ut Wilson Warren's nummer hahahahahahah!
Wilson borde lägga ut Justins nummer håller ni inte med? ;)

Senaste Tweet's

#prayforAlbama :love:
Haha Alltså Jaden !!!!! så söt!

Justin Får Beröm

Busta Rhymes

ger Justin beröm via twitter för han tycker han var duktig på att sjunga "Look At Me Now" ;)

Angående designen

Hej fina läsare! Vi har en design som kommer vara uppe här trodligen på lördag. Så håll utkik till den fina nya designen då! Tack till www.bieberhumor.blogg.se! :love:

Justin's Nya Icon På Twitter

#NSNWEEKEND :)

Tiny Chat Med Jaden

Jaden och hans kusiner var på tinychat igår, Jaden visade även sig "shirtless", haha!
Jaden's kusiner.
Jaden.

Justin och Jaden sjunger Friday


Justin skakas av ryggskada!

Med allt hans hoppande och ryckande uppe på scenen hela dagarna är vi inte förvånade över att höra att det hände. Popstjärnan Justin Bieber gjorde nyligen illa ryggen precis innan han flög in till Australien för att uppträda. När Justin landade i Brisbane i tisdags sågs han grimasera och massera sin rygg när han lämnade flygplatsen, och nu har han tydligen så ont att han spenderar all sin fria tid med att ligga på sängen i sitt hotellrum!

Han tog till sin Twitter för att prata om smärtan, "24 galna timmar av resande, min rygg är paj, men vi ler. Vi har äntligen tagit oss hit. AUSTRALIEN vi är här! Ryggen gör VÄLDIGT ont, ska vila upp mig, ryggen håller på att ta död på mig.

Vi slår vad om att tonårstjejer runtom hela världen önskar av hela sitt hjärta att de kunde ge honom en ryggmassage just nu!

Dagens bild


Nämen Justin då?

HAHA OMG HAN SKRÄMDE MIG!! :o

Jaden's nya låt?


Justin's tweet till Selena?

Kan detta vara till Selena?
Update: Vi kan blogga nu eftersom alla förlorade vadet nästan direkt. Så stanna här för mer uppdatering ;)

Jaden's senaste tweet

Update: Vi kommer inte uppdatera imorgon på några timmar för vi har slagit vad om att Johanna och Stephanie ska inte prata om Justin och Emma ska inte prata om Jaden. Man får inte tweeta dom, gå in på deras profil eller kolla på deras bilder och inte säga deras namn eller något som har med de och göra. Den som bryter vadet får ta en kille i klassen på rumpan och säga till två lärare att dom är snygga. Så vi kommer inte uppdatera under hela skoldagen. Ses efter vadet, wish us luck! :)

Justin's nya album och filmJustin Bieber avslöjar att han ska ha ett nytt album vid slutet av året och Mark Wahlberg avslöjar hans nya filmprojekt med Bieber.


Justin Bieber är på den Australiska parten av hans turne just nu men han tänker redan på hans nya album. Faktiskt den unga popstjärnan avslöjade idag att han ska släppa nya låtar detta året. Nu när vi blir glada över mer Bieber låtar, avslöjade MArk Wahlberg nyheter till Beliebers- Justin jobbar med en film med Mark.

Efter ett par timmar när Justin tweetade "har skrivit många låtar på turnen. glad att släppa ny musik senare detta året och spela in på sommaren. #BELIEVE #newmusic". We är väldigt glada att höra vad Justin jobbar med!

Emellertid, avslöjade Mark Wahlberg att han ska göra en ny film med Bieber. "Vi fixar det. Ja, vi jobbar med det på Paramount. Vi sa vår ide, och vi pratade med honom om att göra det och han älskade iden. Han har skickat en video till mig- han skickade på and och ja, jag tycker han har talang", berättade Mark till NY Mag's Vulture blog.

När vi bad om mer detaljer sa Mark att det kommer bli "intressant" och "mer drama". Han erkände också att det kommer att bli "ungefär som en motvillig mentor i en innerstaden miljö". Justin kommer inte att sjunga i filmen.

Så vad tycker ni är mer spännande, Justin's nya album eller hans nya film? Vad tycker du om Justin sammarbete Marky Mark? Kommentera nedan :)

Ska ni ha den här texten var vänlig länka, det tog tid att översätta!
Jaden Smith Fan Video


Rolig video

Hahahahaha älskar Justin's WTF min!

Jaden RTade en tjej

Haha så rolig! ;)

Justin tweetar ett fan

Okej förlåt men jag kommer freaka OMG OMG OMG JUSTIN TWEETADE ETT FAN OCH SA I LOVE YOU !
SERIÖST HON MÅSTE HA BLIVIT ÖVERLYCKLIG OMG !
alltså oj vad glad hon måste ha blivit .
Gud! är så glad för hennes skull, tro mig hon bara tweetade detta för skojs skull och han svarade DET GILLAR VI JUSTIN!

Jordyn Woods Tweetar

Jordyn tweetade detta och Jaden ReTweeta detta, hmm undra var han har varit?
För han har ju inte tweetat på ett ganska så bra tag nu, i början när han skaffade twitter var han ju inne varje dag!
undra var det kan vara....

Jelena's hotellrum


Justin Bieber och Selena gomez delade ett lyxigt hotellrum medan hon gick med till hans tour. Är de för unga för att dela ett hotellrum?


Justin Bieber försäkrade sig att Selena Gomez fick första klass service när hon kom till hans tour i Malaysia- direkt under hotellet! Detta var enligt en lokal källa: "Justin Bieber och Selena Gomez kunde inte skilja sig hela tiden de var i Malaysia och de var ett sånt vackert och älskande par. De kom knappt ut från det lyxiga rummet i Kuala Lumpus Hilton".

Och när de lämnade rummet var det för att de alla sevärdheter och vara engagerad i PDA! "De mysade, kramades, höll händerna, och var antagligen väldigt kära", sade Susan Tan, Justin's My World Tour projektansvariga i Malaysia.

Ta en titt på dessa bilderna från hotellrummet och låt oss veta, tycker du det är okej för en 17 årig Justin och en 18 årig Selena dela ett hotellrum? Kommentera neden :)

Om ni ska ha den här texten, var vänlig länka oss för vi översätter de själva!Justin säger I Love You

OMG vad man vill vara den tjejen!

Justin's tweet till Jaden


Nu byter vi till #JBtoSweden

Nu är det så att Twitter har antagligen blockat Kidrauhl och Biebs och allt sånt som har någonting och göra med Justin's namn från Trending Topics. Så därför blir det #JBToSweden på lördag (30/4-11). Så nu tweetar alla och nu ska det trenda. Jag påminner er dagen innan och samma dag. LEGGO :D
By the way, läs detta.
http://www.twitlonger.com/show/a2m9at

Jaden och Will i en film tillsammans

Jag vet att vi har skrivit detta förr, men nu kommer mer info om filmen.

Will Smith och hans mini film-stjärna son Jaden,12, ska medverka i en film tillsammans där direktören är M. Night Shymalan. Filmen kommer att vara en Sci-Fi film. Filmen kommer handla om 1000 år i framtiden, där en ung pojke och hans pappa krachsar deras plan på den övergivna planeten Jorden.

"Chansen och göra den läskig, en Sci-Fi film med Jaden och Will är mitt dröm projekt", säger M. Night.

Will och Jaden samarbete syntes till 2006 när de spelade in The Pursuit of Happyness tillsammans, men Jaden var jättebra som den nya Ralph Macchio i förra årets remake av The Karate Kid.

Låter spännnande! Kommer du att se den?


Hundratals Beliebers gråter

Hundratals Beliebers gråter på en flygplats i Indonesien eftersom dom inte träffade Justin Bieber. Fans väntade på JB i flera timmar och hoppades på att se honom i GATE D2, men JB och Selena Gomez kom från GATE 2E. Bättre lycka nästa gång!

 


Jelena's heta dejt!

Justin Bieber och Selena Gomez slösar ingen tid på att göra deras distansförhållande funka, när paret flög in till Malaysia och gick på en sexig middag! Justin, 17, och Selena, 18, anlände till Kuala Lumpus International Airport i Malaysia den 21 April i förväntan om att hans konsert den 23 April och kort efter att de har landat gick paret till en lokal restaurang och glufsade i sig av den godaste maten landet hade att ge- och några lyckliga fans tog även bilder på dejten.

Vi är väldigt glada att se att paret har lite kul tillsammans- speciellt sen båda är upptagna med deras karriärer!Visste du att?Justin Bieber

Justin och hans mamma levde på kyrkans bidrag och levde med möss innan han blev känd (de var väldigt fattiga)

Justin har sagt att han skulle kunna vara ihop med ett fan, för man kan inte hjälpa i vem man blir kär i.

Justin har aldrig färgat sitt hår.

Justin ser gråtande fans hela tiden, så därför säger han till de: "Gråt inte, var glada istället".

Justin har träffat alla han har velat träffa i sitt liv.

Jaden Smith

Jaden's stjärntecken är Kräftan.

Jaden tränade i 3 månader, 4 timmar om dagen innan de började spela in Karate Kid.

Jaden tycker om att spela World of Warcraft.

Jaden har ingen flickvän (passa på tjejer ;) )

Jaden fyller år den 8 Juli 1998.
Terry McMillan kritiserar Jaden och Willow Smith

Uh-oh. Författaren Terry McMillan använde sin Twitter för att ge sina åsikter om de växande stjärnorna Jaden och Willow Smith, barn till Will Smith och Jada Pinkett-Smith.

Usa Today rapporterade att Terry skrev såhär:

"Barnen Smith beter sig redan som barnstjärnor. Det finns arrogans i deras uppförande och beteende", skrev hon. "Jag ser det väldigt ledsamt. Det känns som barnen Smith blir utnyttjade och "pimpade". Eller så är de "hungriga" efter kändiskap. Vad hände med årkurs 4?

Tycker ni hon har rätt? Kommentera gärna :)
Justin visar backstage

Justin visar scenen och backstage. Ser ut som detta var under 2010.Jelena bilder

Den här bilden har precis läckt ut! Ny bild!


Justin's iPhone?


Justin, Selena och en tjej!


Hmm...?


Jelena efter Justin's uppträdande på Grammy Awards!


Justin och Selena's dejt på stranden.


Vanity Fair Oscars Party 2011.


Hm.. Lite skumt?

Dagens bildJelena EXPOSED

Här är en Jelena blogg som skriver om Jelena och bevisar allting dom skriver. Jag har precis läst ett jätte långt inlägg om Jelena och dom öppnar faktiskt mina ögon lite.. Dom har även skrivit mer så gå in på själva bloggen och läs allt. Riktigt grymma är dom!
Klicka på bilden för att komma till inlägget.
#BiebsToSwe

Nu är det så att vi tror att Twitter blockade den andra trendingen vi försökte göra så nu är det #BiebsToSwe istället för KidrauhlToSweden. Så trenda och LEGGO, nu försöker vi för andra gången idag!

Varning för äcklig bild!

Om ni är känsliga kolla inte på bilden nedan. Det är en tjej (eller kille) som har ristat in JB i love på sin arm, med kniv! Så om ni är känsliga titta inte!


Min kommentar: Jag tycker det är sjukt äckligt! Visst älskar man Justin, men inte så mycket att man måste rista in det med kniv? Jag älskar han, men skulle aldrig kunna göra det där.. Fy säger jag bara!

haha.


Dagens låt

Nu har vi en liten flashback och lyssnar på One Time :)

Dagens Bild


Jelena Privat Foto

nytt privat photo :)

Glöm inte...

Glöm inte att vi har en "tävling" lite längre ner.. Vi har en dagens fråga så svara och ni vinner en länkning. Just nu har Agnes "vunnit" men vi har inte hennes blogg eller twitter. Så om du ser det här Agnes kommentera här din blogg m.m :)

Justin's Glad Påsk Tweet


KidrauhlToSweden

Fina läsare! Ni har väl inte glömt och tweeta KidrauhlToSweden? Tweeta som galna. Dj Tay James RTade faktiskt en svensk som skrev det, så vi är på god väg.. Så LEGGO och nu tweetar vi!

Snart ska vi trenda!


Svenska Beliebers, ni har väl inte glömt att vi ska trenda KidRauhlToSweden snart? Var beredda på Twitter för vi ska få det och trenda så att Justin ser det och kommer. Så var beredda för snart slår klockan 12 och då ska vi tweeta!


haha :)


Bild på Jelena nyligen


En nytagen bild av Jelena.. Ser det inte ut som Justin gråter på bilden? Titta riktigt noga på hans ögon. Och Selena skrattar/ler ju på den bilden. Men man vet aldrig om den är fake. Men om den inte är det, så stämmer inte något?!

Selena ogillar iden med OLLG?


Justin Bieber har alltid en OLLG (One Less Lonely Girl) på scenen på varenda konsert och det verkar som Selena ogillar den iden. Selena berättar: "Jag mår illa när jag ser andra tjejer på scenen med honom, jag känner att jag är den sista flickan i hans liv som han vill ha".


Är detta ett rykte eller är det sant? Det cirkulerade runt på Twitter för ett tag sedan och det verkar som det har kommit tillbaka. Vi får se om Justin slutar att ha OLLG's. Vad tycker du, borde Justin sluta med det? Kom ihåg att detta kan vara ett rykte, vi är inte säkra på om det är sant eller inte!

Dagens fråga

Hur många gånger har ni sett Karate Kid? Den som har sett den flest gånger (ljug inte, tala sanning) får en länkning! Kommentera i inlägget (skriv även blogg, twitter m.m) :)


Bilder Från Karate Kid

Här kommer några bilder på Jaden från filmen "Karate Kid" ( alla är inte från filmen)
detta är på KCA
under träningarna

Justin's tweet

Justin's tweet om 9 miljoner belieber klicka här för att se bilden visa den i full storlek så ni kan se den aww vad gulligt :)

Orange Carpet [Video]

Här är en video på de flesta kändisarna på Oranga mattan på Kids Choice Awards! Jaden kommer dyka upp en gång! Haha så gulliga alla är!
Dagens bild


RÖSTA PÅ BIEBER

Han är nominerad för hans klipp "bieber or die" på youtube tyvärr går det inte och bädda in så ni får klicka HÄR för att se klippet, och klicka på bilden nedan för att komma till sidan där ni kan rösta på Justin.
Jag vet att man måste registrera sig men om ni klickar på "sign up to vote" så kan ni logga in genom twitter elle facebook, så komigen rösta på BIEBER!
Statistiken just nu, Justin är på första plats, BRA :d fortsätt så Belieber's.

9 miljoner följare, grattis Justin!

Bieber Gone Wild är en TT för att han gjorde detta:
Grattis Justin, vi är stolta över dig! :) :love:

Justin Bieber 9 miljoner följare

Justin Bieber har fått 9 miljoner följare på twitter, han toppar Gaga's följare snart, you go justin ;) !

Gammalt tweet från Justin

Alla ni som har sett Never Say Never 3D, minns ni detta tweetet han tweetade den 29 augusti 2010? Han tweetade så för att hans röst var skadad och han var tvungen och ställa in minst 1 eller 2 konserter.

Justin i Malaysia [Video]

Haha så skön kille! ;)

Jelena i Malaysia [Video]

Ser inte så skönt ut med alla runt om de?

Jadens Kyss i Karate Kid filmen.


Jaden pratar om sin dag!

Jaden pratar om sin dag. Som ni har märkt är videon från 2010 när de spelade in Karate Kid. Haha sjukt söt! :)

Rebecca Black Belieber?

Rebecca Black bär Justin Bieber armband, alla tycker det är så konstigt men varför är de det? Hon är en vanlig tjej som är 13 år och gillar Justin precis som 8.000.000 andra tjejer gör ;) !

Aww

Aww vad sötttt !

Dagens bild
Dagens Låt

Det här är min absoluta favorit låt utav Justin Bieber.
Vilken låt tycker ni bäst om :) ?

Jaden's senaste tweets

Haha!

Jelena är tillsammans nu!

Dessa bilderna är från imorse när Selena kom fram till Malaysia.
Jelena trednar på Twitter just nu för att de är tillsammans i Asien nu och för det ryktas att Selena kommer att sjunga Overboard med Justin på en konsert (under Justin's världsturne). Vi får vänta och se!

Jelena är en TT


Just nu trendar Jelena på Twitter. Varför har jag ingen aning om, men när jag vet är ni de första som får veta!

KidrauhlToSweden

Nu på söndag (24/4-11) ska vi svenskar försöka få KidrauhlToSweden och trenda så Justin Bieber ser det! Så nu på söndag så får ni alla vara redo på twitter för att trenda detta. Okej? Kommentera om du är med (jag vill ha många kommentarer). Komigen Beliebers, va beredda på detta!

Dagens bild
Justin om hans fans

Det kan inte vara roligt att vara Justin Bieber ibland.

Visst, han har hits som Baby till hans namn, varit stjärnan i en 3-D film (Never Say Never), och vann årets artist på American Music Awards förra året.

För att inte nämna att han kan räkna kändisar som Usher och Kim Kardashian som vänner.

Men när det kommer till hans beundrande fans."Jag måste vara försiktig, sade han till reportrar på en presskonferens i Singapore Indoor Stadium igår.

Att ta itu med varför han inte hälsade på sina fans efter landning på Changi Airport i måndags, sade han:

"Det var ett säkerhetsproblem ... Det skulle inte ha varit säkert för mig."

Man får en känsla av att Bieber - som släppte sin debut-EP, My World, under 2009 - önskar att hans fans skulle tona ner det lite.

"De skriker och sånt, jag har inte riktigt vant mig vid det. Det är fortfarande galet för mig," sade han.

Han sa också: "Jag älskar mina fans, men jag kan bara inte kan sätta mig in situationer där jag är i fara. Ibland, flickorna blir totalt galna och vill bara ta mig. "

Förra året när det var ett framträdande i Australien, så var det väldigt galet. När en panikartad flykt bland hans fans bröt ut. Och i Jerusalem tidigare denna månad var han enligt uppgift mobbad vid ankomst. Sightseeing planerna fick ställas in, tack vare det som nu kallas "Bieber feber".

Och förra månaden i Liverpool, så klädde sig två av Biebers kvinnliga fans ut sig till hotells städare, och smög in i hans svit.Selena diskuterar Justin's vaxdocka

Selena pratar om Justin vaxdocka!
Lägg märke till att vid 00.20 säger hon: "I know my real one". Aww gulligt!Jaden's senaste tweet

Word!

Pauly D har BieberFever!

En reklam som gjordes strax innan Never Say Never 3D kom ut!

Rebecca Black sjunger Baby!

Denna videon kom precis ut på YouTube och det är när Rebecca Black sjunger Baby av Justin Bieber.

Visste du att?


Justin Bieber
*Justin älskar att läsa sina fans tweets till han. Han tycker de är underhållande.
*Justin har sagt: "Om jag hade en tvilling skulle jag gå efter han hela dagarna och säga hur snygg han är".
*Justin hatar när tjejer röker.
*Om Justin får ditt nummer, kommer han att busringa dig!
*Justin's pappa spelar gitarr och hans mamma sjunger.

Jaden Smith

*Jaden älskar Supras (skomärke).
*Jaden älskar Nicki Minaj.
*Jaden har varit med i 3 filmer.
*Jaden's första filmkyss var i Karate Kid.
*Det snackas om att det ska komma en Karate Kid 2 (undrar om det är Jaden som får huvudrollen i denna också)

SAMTAL FRÅN JADEN SMITH TILL OSS

HEJ på er :)!
i mars 2011 fick vi ett samtal från Jaden vi var helt chockade och jag minns att vi inte kunde sluta prata om det i hela 3 dagar, vi bara pratade om hans samtal hela tiden. Vi kunde inte komma över chocken det var så himla coolt!
Han följde även oss på twitter, som vi pratade om i samtalet, och sen frågade vi om han kunde komma till sverige och ta med sig Justin och hans svar var "i'll do that" åh det var så himla coolt.
haha

Israeliskt fan på JB konserten

Såhär såg ett Israeliskt fan ut på Justin Bieber's konsert i Israel. Hon hade på sig en bröllopsklänning och en skylt där det stod: Marry me. I don't blame her.. Hon har helt enkelt BieberFever ;)

Selena skämms på Ellen DeGeneres Show pga Justin?

Selena Gomez och Justin Bieber

 

Selena Gomez skämdes på Ellen DeGeneres Show när Ellen visade ett klipp när Selena nekade hennes romans med Justin Bieber förra året.

 

Selena Gomez pratar om Justin Bieber på Ellen DeGeneres den 22 mars 2011. Dom pratade om Justin Bieber och Oscar Vantiy efterfesten!! På en tidigare intervju med Ellen, nekade Selly romansen med Justin.

 

Kolla på videon + Ellen ger Selena en Bieber kudde!Update: Har ni tänkte på att Selena nästan "erkänner" att hon och Justin är ett par? Hon säger ju: "Jag visste inte då". Alltså tror jag att hon faktiskt erkänner det här. Bra Selena! :)

Nick Carters råd till JB

Nick Carter                                                         Justin Bieber

 

Hej fina läsare, jag vet inte om ni är för unga, men kommer ni ihåg Backstreet Boys och den då omåttligt populäre Nick Carter? Han har nämligen lite ”kändisråd” till Justin. Och Nick har också erfarenhet av att vara i rampljuset eftersom Backstreet Boys skapades när han bara var 13 år.

Han säger till Hollywood:

Det är en del av spelet. Det är en del av den här industrin och livet du har valt. Du måste hitta någon slags lättnad och ta det lugnt”.

Han är övertygad om att även unga stjärnor så småningom kan lära sig att strunta i rampljusets galenskap.


Bieber tog hem Tel Aviv rejält!

Tel Aviv blev Tonårs Aviv i går kväll, eftersom de flesta av den vuxna befolkningen tog skydd och flickor från hela landet var på väg mot Yarkon Park för att se den kanadensiska heartthroben Justin Bieber. 

Justin sjöng och dansade i en och en halv timme, samtidigt som hans fans sjöng och skrek. De hängde med på varje ord han sa, hoppade och stängde deras ögon när han sa det. Han bländade dem med sina favoriter som "Eenie Meenie" och "Never Say Never" - och med sin charm, han sa till publiken "Jag skulle göra vad som helst att se dig le." 

"Jag gick med på att komma bara för att få slippa Påsk städningen," sade Itai Erdiv, 38, som tog med sin 12-åriga dotter Devora.

"Min fru övertygade mig att följa med , just för att vår dotter lär sig mer engelska från honom, och jag tror henne, säger Michael Levi i Rishon Le-Zion, som var där med sin 13-åriga Daniela. "Men jag förstår inte vad alla ser i honom som sångare."Down To Earth Musik Video

hej, som ni kanske kommer ihåg blev denna video jätte känd för ett tag sedan

nu har samma person gjort en video men med Down To Earth istället det var jätte vackert :)

Justin framme i SignaporeJustin och crewet är framme i Signapore.

En snabb uppdatering. Justin och hans crew är framme i har anlänt till reanste landet i HELA VÄRLDEN- Signapore. Justin kommer att uppträda i Signapore Indoor Stadium den 19 April, 2011. Konserten är såklart slutsåld!
Dagens bild


Justin och Selena ska ses nästa vecka!

Selena Gomez och pojkvännen Justin Bieber sades ha fått det svårt med deras förhållande nyligen. Men som tur är – stämmer det inte! Ken Baker för E! News rapporterar att istället för att tappa kontakten – har de planerat att ses nästa vecka i Asien.

Justin rappar i Israel

Som sagt kan man inte bädda in längre på bloggar, vet faktiskt inte varför (det innebär att videoklippen inte kommer på bloggen och vi måste länka istället). Men här sjunger/rappar Justin Look at me now. Sjukt bra! Vem sa att Justin inte kunde rappa? Detta är sjukt alltså! Herregud säger jag bara!
Länken

http://www.youtube.com/watch?v=vzco93crOjg
Kommentera vad ni tyckte :D

Justin träffas fans i Israel

Tyvärr går det inte och sätta in videon på bloggen, för de har gjort någonting konstigt. Men här är länken. http://www.youtube.com/watch?v=e-oe2PvmFp8&feature=player_embedded
Haha så söta de är, men mina öron gick nästan sönder när tjejerna skrek i telefonerna.. I don't blame them liksom, de har precis träffat Justin Bieber!! :)

Tävling på Kanal 5

Man kan tävla om en hemlig goodie-bag med massa Bieber-prylar på Kanal 5.
http://kanal5.se/web/guest/tavlingar/-/artikel/av/2xsQ/1097/4918047/1.0

Jaden tweetar


Justin's flirt tweet

Haha så gullig han är! Jag säger en sak: äntligen!! Det känns som han inte har tweeta "flirty stuff" på ett tag (tror för att han har en flickvän nu) men äntligen tweetar han så! :D

Visste Du Att...?

Justin Bieber.
Justin gillar tjejer med långt hår, fina ögon, fint leénde och som kan få honom och skratta.
Justins favorit snabb mat är "Sub Way" (håller med honom det är sjukt gott)
Justin googlar sig själv, för han tycker att det är kul.
Justin är nominerad till "Prince of pop" ( vah?, det tycker jag inte han ska bli jo jag är ett fan av justin men liksom Michael Jackson kom på popen, inte någon annan, nej där håller jag absolut inte med)
Justin älskar när tjejer kan prata fler än ett språk.
Jaden Smith.

Jaden får hjälp utav Alfredo Flores på twitter.
Jaden åkte till  "El Hormiguero", en tv show i Spanien, med hans pappa his.
Jaden prankade sin syster under hennes uppträdande.
Jaden älskar karate.
Jaden gillar en tjej som kan få honom att skratta och på bra humör.

ANGÅENDE DESIGNEN

hej på er!
vi håller på med designen, vi är inte helt färdiga med designen.
Tillfälligt kommer vi ha denna designen, men snart så har vi en ny.

Jag vet att detta inte har något att göra med varken Justin eller Jaden, men ville bara hålla er uppdaterade ;)Justin använder namnet Chandler Bing

Matthew Perry

 

För några dagar sen publicerade Aftonbladet en intervju med Matthew Perry, allas vår Chandler Bing. Han är aktuell med en ny tv-serie: Mr Sunshine, men menar att inget han gjort toppar ”Vänner”. Han säger också att:

Jag hört att Justin Bieber använder Chandler Bing som hotellnamn när han vill checka in anonymt. Det är smickrande men får mig att känna mig mycket, mycket gammal.

Själv använder Matthew ”Alvy Singer” men säger att han inte behöver låtsasnamn längre eftersom det inte är så många som smyger sig upp till hans hotellrum på nätterna.


Twitter

Gulligt att Beliebers trendar detta.
Aww, detta är så gulligt! :love:


Haha Jaden! :DJustin, Jaden och Usher överraskar fans!

Detta var i mitten av Februari när Never Say Never 3D kom ut i USA och Kanada. Justin, Jaden och Usher överraskar folk i en bio!


Justin, Jaden och Usher överraskar fans!

Detta var i mitten av Februari när Never Say Never 3D kom ut i USA och Kanada. Justin, Jaden och Usher överraskar en bio!


Dagens låt

Somebody To Love- Justin Bieber Ft. Usher.

Break from Twitter?

Justin Bieber har bestämt sig för att ta en liten paus från Twitter.
Undra hur länge? Han tweetade även andra grejer efter, så man vet inte!

Justin vill ha mer skådespelar jobb

Bild från Never Say Never 3D.
Justin Bieber säger att han skulle älska att göra mer skådespeleri i framtiden.

Den tonåringa stjärnan gjorde sina skådespelardebut när han filmat två gäst avsnitt på CSI förra året och återigen tidigare i år, där han spelade rollen av en orolig tonåring.

Nu säger Justin att han hoppas på att kunna landa ännu mer TV och film arbete.

"Jag vill definitivt göra mer skådespeleri, och ytterligare min karriär inom detta område, det är något jag skulle älska attgöra, sade han under en intervju om " Kyle & Jackie O Show "på Sydneys 2day FM. 

Bieber förnekade också att hans debut dokumentär film Never Say Never var ett manus.

"Det var inte skript ... när jag var hos min mormor så säger hon alltid att jag ska städa upp efter mig själv, speciellt när jag är hemma, men jag är inte hemma så ofta, jag har faktiskt inget rum vid detta laget, det är bara för att jag reser hela tiden. "


Justin's låtar på Glee

Bild från avsnittet.Vad: Glee.
När: Ikväll.
Tid: 20.00.
Kanal: TV11.

Zappa över till TV11 klockan 20.00 för då blir det Glee. Justin är tyvärr inte med i avsnittet men några av hans låtar är med. Så zappa över dit och kolla! :)


Dagens bild

Jaden SmithJustin blir arg på en paparazzi

Han har 100% rätt!

Video på Justin i Israel

Sant..
Justin dissar kontaktlinserna!

Justin dissar kontaktlinserna för geek-chic looken!

Det verkar inte finnas något som kan stoppa Justin Bieber. Efter att ha tagit musik-och filmindustrin med storm, verkar han nu-med hjälp av snygga glasögon- sätta spår på den internationella mode scenen. Under helgen, höll de italienska designarna Dolce & Gabbana (D&G) en särskild fest för 17-åriga stjärnan efter hans sell-out My World Tour show på Forum di Assago i Milano då allas ögon var på honom.

Justin anlände till festen med ett par tjock-bågade D & G glasögon, och slängde undan sin vanliga kontaktlinser till förmån för geek-chic looken som han har förknippats med ibland. Till In Style magazine efter händelsen, kommenterade formgivarna på sångarens upphov till global stjärnstatus. "Vi är mycket glada för Justin
s framgång eftersom han är en symbol för en ny typ av popularitet. Han började med YouTube ... Än en gång har nya tekniken bidragit till att upptäcka en extraordinär talang", sade de.


Justin så söt!

Haha så himla söt haha hans min när han inte kan mer haha boty... han ska säga licious HAHA!

Kommer Justin kunna hantera sina pengar?

Justin och mamma Pattie.
Justin Bieber är en av de mest talangfulla ungdomar i världen... men nu är han också en av de rikaste. Det har varit uppskattat att popstjärnan har tjänat minst $ 100 miljoner under de senaste åren!

Tydligen tjänar Biebs ca. $ 300.000 per konsert och samtidigt håvar han in mynt för album försäljning, merchandise, kändisintyg och personliga framträdanden.

Ser ut som hans förmögenhet är satt att sväva också ... han har också tecknat ett 2 års kontrakt med en acne behandlingen ''Proactiv", som kommer att tjäna honom en jättestor $ 3 miljoner.

Men medan han fortfarande under 18 år måste han följa sin mammas regler. För närvarande Justin får endast $ 50 i fickpengar per dag, och om han inte gör sina läxor han blir jordad!


Justin är en amerikansk medborgare?

Justin Bieber försöker få dubbelt medborgarskap i USA.

Detta betyder att han kan bli medborgare i två länder samtidigt, amerikanska och kanadensiska.

En källa säger: "Justin älskar Kanada, men han tittar på dubbelt medborgarskap. Det blir lättare för honom att arbeta här, om han blev amerikansk medborgare. Hans verksamhet är här och han behöver vara här så mycket av tiden. Det skulle vara ett smart drag av honom. "


Jaden och Willow på KCA

Willow Smith gick på oranga mattan för Nickelodeon's 2011 Kids Choice Awards som var på USC Galen Center i Los Angeles lördagen den 2 april.

Den 10 åriga sångerskan uppträdde på showen och sjöng hennes hit låtar Whip My Hair och 21st Century Girl för publiken som hejade på henne.

Willow's 13 åriga bror Jaden Smith kom också till showen. Jaden var nominerad till Favorite Movie Actor (favorit filmskådespelare) men förlorade mot Johnny Depp. Men Jaden's film The Karate Kid vann Favorite Movie (favorit film).Trend på Twitter

Just nu trendar DETTA på Twitter.
Jag tycker att det det stämmer upp till 100%.
Det trendar eftersom Justin skrev detta.

700 Israeliska ungdomar får gratisbiljetter till konsert700 barn från södra Israel som blivit träffade av raketer och missiler från Gaza har fått gratis biljetter till Justin Biebers konsert.

Biljetterna för torsdagens konsert, samt transport, finansieras av olika stiftelser.

I motsats till de europeiska länderna går biljettförsäljningen inte så bra som förväntat. Därför kan nu en förälder gå in gratis på konserten om han/hon köper två biljetter för barn till ordinarie pris. Många föräldrar har tvekat att skicka deras barn till en stort konsert i centrala Tel Aviv. Så det här är ett bra sätt att dels skapa säkerhet och dels sälja fler biljetter.


Miley Cyrus dissar JB och Rebecca Black?


Rebecca Black                                       Miley Cyrus                  Justin Bieber

Översättning.

I en tidigare intervju pratar Miley Cyrus om hur man borde bli en artist.
"Det borde bli svårare och bli artist. Du borde inte bara lägga upp en låt på YouTube och gå på tour", säger Miley när hon frågades om sång sensationen som Justin Bieber och Rebecca Black, som fick sin start på YouTube.

"Jag mimar inte. Jag säger hellre att jag sjunger dåligt än att människor ser mig mima".

"Jag gör misstag. Där fick du. Men om du lever ditt liv att försöka och bli perfekt, lever du inte ditt liv heller", berättade hon för The Daily Telegraph.

Tyckr du att Miley dissar Justin och Rebecca. Eller båda?


In recent interview, Miley Cyrus talks how one should become an artist.

“It should be harder to be an artist. You shouldn’t just be able to put a song on YouTube and go out on tour,” Miley said when asked about singer sensation like Justin Bieber and Rebecca Black, who got their start on the YouTube.

“I don’t lip-sync. I would rather someone say I sang like crap than have people see me lip-sync.”

“I mess up. There you go. But if you live your life trying to be perfect, you don’t really live your life ever.” She told The Daily Telegraph.

Do you think Miley is dissing Justin Bieber or Rebecca Black? or both?


Även Justin's hår behöver egna livvakter

Översättning.

Som tidigare publicerat, Justin Bieber's signerade hår har sålt mer än 40,000 dollar till en speciell välgörenhet på eBay- och nu, gör den speciell framträdanden genom hela landet (USA).

Ja, JB's hår håller på och går på en visning på Lucky Strikes Lanes i Miami, Florida var Beliebers kan ta kort med hans hår... Så länge dom kan hosta upp en donation till tsunamin hjälpen i Japan.

Varför behöver de livvakter till håret? Enkelt! För att det är VÄRDEFULLT!

 

As previously posted, Justin Bieber signature hair sold for more than $40,000 during a special charity auction on eBay — and now, it’s making special appearances around the country.

YES, JB’s hair is about to go on display at Lucky Strike Lanes in Miami FLORIDA … where beliebers can pose with the hair … as long as they cough up a donation for the tsunami relief effort in Japan.

Why do they need bodyguards for the hair? Simple! because it’s PRECIOUS!Dagens bild
Dagens låt

That Should Be Me- Justin Bieber Ft. Rascals Flats.


Character World skapar JB textiler


Character World, som är baserad på Cheadle Humle, har slagit sig ihop med företaget Bravado för att skapa ett utbud av sängkläder och tillbehör med den 17-åriga kanadesaren Justin Bieber - så som kuddar och filtar.

Föremålen kommer att finnas tillgänglig vid slutet av denna månad via Character World's hemsida och från hösten hos återförsäljare som Arogs och Littlewoods. Danny Schweiger, gemensam vd för Character World, som stöds av private equity-outfit RJD partners, säger: ''Tonårstjejerna vill ha mer än bara en affisch på deras sovrums väggar. Bieber Fever sveper över nationen. Vi har testat våra designer hos fansen och deras reaktion är fantastiska. Det är en riktig kupp för verksamheten. Vi har redan tittat på ett sätt att utöka sortimentet. Pop handlingar är ett stort tillväxtområde för oss.''

Dagens Bild


Justin's kepsar

JB är en riktig tuffing, och som alla tuffingar har han mängder av kepsar. Det är heller inte oväntat att de flesta är i hip hop-stil med sportlag (New York Yankees, Chicago White Sox m fl). Här är några:


Visste Du Att...?


Justin Bieber.

Justin Gillar när tjejer har YSL's parfymen "Tjejer luktar så gott när de bär den parfymen på sig, oemotståndlig"

Justin låter alltid hans flickvän välja film.

Justin frågade Miley Cyrus om hon ville vara med i "Never let you go" men hon tackade nej på grund av att hon inte hade tid.

Justin sjunger när han duschar.

Justin gillar att dansa tryckare med sin flickvän så han kan ta första steget och kyssa henne.


Jaden Smith.

Jaden tycker själv att han är bra på att kyssas.
-Dom spenderade 4månader i kina föra att spela in karate kid.
Dom spenderade 4månader i kina föra att spela in karate kid.

Jaden är 12 år  men säger till tjejer att han 13 år ”då gillar dom mig mer” säger han (jaden det går inte att gilla dig mer)

Jaden gillar tjejer som är mörkhyade som har bra kroppsform, är lika lång som honom, och som är sig själva. (detta sa han i en intervju 2009, han kan ha ändrat sig nu ;) )
Jaden hade tandställningar förut

Jaden smith säger att Jackie Chan lärde honom mycket till karate kid.
*En pojke gick förbi Jaden en gång och  rörde hans hår ( hahahahahahah min kommentar HAHAHAH ROFL )

Mad Magazine

Jag tycker detta är helt onödigt! Såg denna tidningen igår på pressbyrån och blev sjukt arg!
Idiotiskt!


KCA på Nick

Kids Choice Awards har precis börjar på Nickelodeon. Så zappa dit och kolla!


2 videos på Justin

Sjukt fin video, verkligen sevärd!


Justin när han fick reda på att han var nominerad till en Grammy.Justin på D&G fest i Milano


Justin med själva designerna som har skapat D&G.


Justin.

Video när Justin dansar på partyt.


Will och Jaden Smith i shyamalans nästa.


dagens bild:

hahaha tyckte bilden var gullig även fast inte Jada var beräddd!

Justin Bieber's nya Supras?

I onsdags uppträdde JB i Barcelona i ett par Supra Skytop-sneakers som har framtagits av The Shoe Surgeon, som också gjorde hans Supra TK Society.

Dessa skor gjordes exklusivt för Justins Europaturné. Sjukt snygga!


The Next Pele

Detta är en video Justin la upp på TwitVideo för ett antal 20 timmar sedan.

The Next PeleÄlskar detta på slutet:


Haha så söt han är!

R.I.P Hairflip

Detta var när Justin bestämde sig att inte ha sitt berömda Bieberhair längre. SEVÄRD VIDEO!! Sjukt gullig är han! Älskar hur det står R.I.P Hairflip i slutet.

R.I.P Hairflip.


Dagens bild
AWW!

Gud va fint, hoppas verkligen Justin ser detta nu !

Never say Never, visas ej mer i Sverige!

Justin Biebers film, Never Say Never ska sluta visas i Sverige.
Den blev inte lika  populär i Sverige som i USA. På premiererna var det fullt på biograferna av belibers men när alla premierer hade gått och den skulle visas igen var det bara fåtal personer där och kollade. Så Biograferna ska sluta visa NSN i Sverige tyvärr, Dem tjänade inget på det. Filmen kommer att skickas tillbaka till USA. Än vet vi inte om den kommer komma ut på film i Sverige iallafall. Men vi lovar att skriva om den gör eller inte gör det

Ryktet var inte sant!


US Magasine rapporter har meddelat att Justin Bieber och Selena Gomez har beslutat att ''bryta upp'' deras romans.

The National Enquirer har hävdat att Gomez har dumat Bieber efter att han påståtts ha skickat sms till ex-flickvännen Jasmine Villegas.

En initierad källa uppgav den amerikanska tidningen:'' Selena var förtvivlad. Hon konfronterade Justin, och till en början förnekade han det, men sen berättade han sanningen. Hon sa att deras romans var över, men att hon var villig att stanna som vänner''.

Ryktet ovan är INTE sant. Selena och Justin är fortfarande tillsammans, de har bara inte setts arm i arm nyligen eftersom Justin är förnärvarande på turné i Europa.

Rösta på Justin


Klicka på bilden för att rösta.

Ni kan rösta på Justin i dessa 4 kategorier: Fan Army FTW, Favorite Animated GIF, Best Fan Forum, Best Music Hashtag Meme. Jaden är tyvärr inte med.

Justin spelar med FCB

Mammor med BieberFever?Detta tweetade Justin's manager Scooter Braun den 22 mars 2011. Lite överdrivet kanske?

Älskar Det Han Gör Med Fingrarna HAHA! SÅ SÖT!Will och Jaden

Will Smith & Son Jaden Smith Bli M. Night Shyamalan för futuristiska Sci-Fi


Far-son par Will och Jaden Smith kommer motspelerska i Columbia Pictures"untitled futuristiska sci-fi-äventyr för M. Night Shyamalan. Overbrook Entertainment(Will och Jada Smith, James Lassiter och Ken Stovitz) kommer att produceratillsammans med Shyamalan-vilket är ovanligt för den egensinniga Philadelphiafilmare, som gillar att ha fullständig kontroll över sina projekt. "Chansen att göra enskrämmande, science fiction-film från Jaden och Will är mitt drömprojekt", säger han.

Berättelsen, som liknar en blandning av Smiths I Am Legend och The Road, ägerrum 1000 år i framtiden och följer en ung pojke som han navigerar den övergivnaplaneten Jorden för att rädda sin frånskilda pappa efter att deras skepp kraschar.

Columbia president Doug Belgrad lydelse:

"Night är ett framstående filmskapare som har en enorm vision för dennascience-fiction äventyr berättelse, och vi kunde inte vara mer spännande att få jobba igen med Jaden efter våra erfarenheter om Jakten på lycka och The KarateKid. Vi är glada att ha två av dem tillsammans i detta projekt. "
Justin tweetar om fansens säkerhet


Popstjärnan Justin Bieber har tagit till Twitter för att uttrycka sin oro för sina fans på sin världsturné. Bieber uppträde i Madrid igår, och verkade vara orolig efter att ha insett att showen var en sell-out utan sitt platser. Han twettade ''Inga platser idag på arenan, hoppas att ingen kommer till skada''

Tack och lov för stjärnan så verkar allt ha varit bra, och han kommer även att uppträda i Barcelona på Palau Sant Jordi. Bieber är mitt i My World Tour.

Wild Bieber

Klicka På Bilden För Att Komma Till Videon !

Drake And Justin @ Skype


Vem har bäst fans?


Eftersom alla säger att dom har bäst fans i världen, vem har det?
Klicka på bilden för att komma fram till sidan.

Rösta på Justin, Jaden är tyvärr inte med här.


Justin i Spanien

Presskonferens i Spanien.
Jadens Berättar Om sin Film

Det kommande stjärnskottet Jaden Smith har avslöjat lite detaljer om M. Night Shyamalans kommande One Thousand A. E., som Jaden Smith spelar huvudrollen i.

I slutet av oktober fick vi veta att M. Night Shyamalan och Jaden Smith jobbade på en science fiction-film vid namn One Thousand A. E. tillsammans, men mycket mer än så avslöjades inte. Tack vare enEntertainment Weekly-intervju med Jaden Smith har vi nu fått lite mer kött på benen – med betoning på lite.

”We’re reading the script right now”, sade Jaden Smith. ”I don’t want to give it away because that wouldn’t be tight, but it’s set in the future and it’s about a journey.”

Jaden Smith cementerade sin status som en av Hollywoods kommande stjärnor med sommarfilmenThe Karate Kid, som kompenserade sina blygsamma betyg med intäkter på över 300 miljoner dollar.One Thousand A. E. kommer att bli skådespelarens nästa film.

M. Night Shyamalan har inte haft ett lika framgångsrikt år. Hans senaste film, Devil, fick negativa till försiktigt positiva recensioner av kritikerna, men lyckades inte slå sig in på topplistorna. The Last Airbender, som hade premiär i oktober, har blivit en kommersiell framgång men sågades vid fotknölarna av recensenterna.

En av regissörens tidigare filmer, The Happening, fick samma behandling av dess huvudrollsinnehavare Mark Wahlberg tidigare idag.


Dani Shay Om Justin

Det här är Dani Shay, hon är väldigt lik Justin Bieber och hon har gjort en låt om hur det är och vara lik Justin, haha gullig tjej.
Denna Video pratar hon om Justin !

Karate Kid

Samtliga medlemmar av Smith familjen dök upp på Storbritanniens premiär av Karate Kid som hölls på Odean Cinema i Torsdags! Vi tycker att Smith barnen är super coola, de har verkligen sin egna unika stil! Vi älskar hur Willow Smith bar byxor med tryck av Storbritanniens flagga på Storbritanniens premiär, hon kommer bli en riktig liten fashionista när hon blir stor! Har ni också lagt märke till hur Will och Jada Smith döpte sina barn efter deras egna namn? Will + Willow, Jada + Jaden. Sicken familj!.

Källa: Posh 24min kommentar: haha jag tycker den familjen är så himla perfekt, alltså de är verkligen en riktigt cool familj, jag älskar Willow's stil, den är verkligen en inspiration. Btw har ni tänkt på en sak att Jaden är jätte lik sin mamma och Willow är jätte lik sin pappa precis som de är nämnda ;).
Bieber haters


Justin Bieber..

Is gay? He has a girlfriend.

Can't sing? Usher and Justin Timberlake fought over him.

Is ugly? Millions of girls think he's the hottest guy alive, and he's on million of posters everywhere.

He's weak? He broke his foot on stage and carried on singing.

He's heartless? Listen to pray.

He's unsuccessful? 17 years old, 40 songs, 3 albums, 10 music videos,1 movie,1 book, 20 awards, 2 tours, 86 shows, 40 million fans.

Do your research before you make fun of him♥

Justin's första April skämt?
Detta är vad Justin skrev på sin Twitter 1 april 2011. Oroa er inte Beliebers, Justin är fortfarande på sin turne så det måste ha varit ett skämt. Men Justin har dock inte sagt att han skojade.

Jaden innan KCA

Jaden tweetade detta innan han åkte vidare till KCA's.
om ni undrar vem den andra killen är så är det Moises Arias (Rico i Hannah Montana).


Justin nominerad till MTV Music Awards


Jaden, Justin och Alfredo Flores.Justin är nominerad till 4 MTV Music Awards!

- Best fans forum
- Best music hashtag meme: #BustinJieber
- Fan Army: Beliebers
- Favorite animated GIF

Lycka till Justin!

Justin prankar Willow

During a concert in England, Willow Smith had her performance of "Whip My Hair" crashed by a cowbell-brandishing Justin Bieber and her brother Jaden. Willow and Bieber are currently not on tour together and the prank was all in good fun.

Översättning:
Under en konsert i England, uppträdde Willow Smith till hennes låt "Whip My Hair" när en Cowbell- svängande Justin Bieber och hennes bror Jaden in och "förstörde" låten. Willow och Bieber är inte på turne tillsammans för tillfället och skämtet var kul.Will och Jaden i samma film?


Sony Entertainment har signat
Will Smith och hans son Jaden Smith att spela huvudrollen i en namnlös futuristiska science fiction-äventyr film som kommer att regisseras av M. Night Shyamalan. Shymalan skrev manuset med Gary Whitta , James Lassiter, Smith och Ken Stovitz. Jada Pinkett Smith kommer att producera med Shyamalan. Shyamalan berättade om projektet dels i höstas The Last Airbender nyligen hade kommit ut, då gick projektet under namnet "One Thousand A.E." då var Will Smith bara tänkt att producera, men nu är han inställd på att vara stjärnan också..

Handlingen utspelar sig långt in i framtiden där en ung pojke har för att navigera en övergiven planet ett rymdskepp som har kraschat. Ombord är sin frånskilda pappa. Will och Jaden har inte spelat tillsammansen The Pursuit of Happyness.

D&G fest i Milano för Justin BieberModeskaparna Domenico Dolce och Stefano Gabbana gillar Bieber så pass mycket att de har bestämt sig för att ha en fest för honom i Milano. Justin uppträder ju i Milano på lördag så då tar Dolce & Gabbana tillfället i akt.

Domenico säger att de båda älskar Justins musik och lyssnat på den under förberedelserna till deras modeshow, men också på fritiden.

Justin har vid flera tillfällen använt kostymer från Dolce & Gabbana. Modeskaparna säger att de är glada att ”klä Justin” och beundrar honom.

Festen är naturligtvis inte öppen för alla utan det krävs inbjudan.


Justin vill bli superhjälte

Jag skulle gärna göra en film baserad på en seriebok. Det finns så många ute just nu, och jag tror att det vore supercoolt att vara en del av det. Alla säger att jag är en sådan stor popikon, men jag tror att det är superhjältar som gäller nu. Min favorit är Captain America. Jag vet att det låter konstigt eftersom jag är kanadensare, men jag gillar faktiskt Captain America och allt han står för.

Jag kan också verkligen relatera till hur han brukade vara en riktigt klen kille, men samtidigt blev han en mäktig kulturikon. Det påminner mig om att även om jag är ung och liten så har jag fortfarande mycket inflytande över många människor och jag måste vara en förebild. Typ, man ser en liten kille i spegeln, men alla andra ser en figur som är större än livet och som måste vara en hjälte för människor över hela världen. Jag tycker det är coolt hur man kan vara en positiv förebild för alla, oavsett hur liten man är eller hur man känner sig. Jag tror att alla har en Captain America inom sig.

 

 


Dagens låt

Dagens låt är Never Say Never- Justin Bieber ft. Jaden Smith.


Never Say NeverDagens bild


Jaden och Justin på The Graham Norton Show

Hittade 2 inte så gamla videos på Jaden och Justin på The Graham Norton Show.

JustinJadenhaha så gulliga båda är!! :love:

Video från My World Tour

Kollade runt på youtube och såg denna söta videon som Justin la ut på TwitVideo ett litet tag sen.

My World Tour


vad gulliga dom är! :love:


Justin om att adoptera djur


Justin Bieber hoppade på chansen att leda en ny kampanj djur antagande för personer för etisk behandling av djur - eftersom han är bunden till sin pappa på ett härbärge för herrelösa katter och hundar när han var barn.

''Baby'' sångaren och ......hans hund medverkade i en annons för PETA: s ungdomsförbund 2009, uppmanar fans att anta förirrar form skyddsrum under valpar från butiker - och nu är han tillbaka för en ny kampanj, och betonade den glädje han hade med sin första husdjur, Sam, som han tog i från ett skyddsrum.

Han berättar för djurrättsorganisationen Animal Times Magazine, "Vi flyttade till en stad där jag inte riktigt visste vem någon var, så ... jag ville ha en kompis runt och Sam var ... den vännen. Min pappa och jag brukade gå och hänga... bara att gå och besöka de olika djuren."

Och Bieber är desperat för fans att besöka sin lokala kvinnojouren innan något beslut fattas om att bli en hund eller katt ägare.

Han tillägger, "Det är verkligen viktigt att man anta. Jag vill verkligen uppmuntra att gå ut till ett djurhem eller en plats där du kan få en hund som övergivits eller inte har ett hem.''

haha älskar bilden♥

Artikel om Jaden

Hittade en gammal artikel om Jaden på Posh24.

Justin: En riktig gentleman!

It's official -- Justin Bieber isn't afraid of anything... not even fire! Justin brought his mom Pattie Mallette on stage at his show in Berlin on April 2 to sing "Happy Birthday" to her and when she went to blow out the candles, her hair caught on fire! Luckily, Justin was standing right there and put it out with his hand!

READ IT: Justin Bieber in talks to star opposite Ashton Kutcher

"sick show in Berlin...brought @studiomama on stage 2 sing her happy bday but she lit her hair on fire with the candles. lol. i saved her," Justin Tweeted. "dont worry it wasnt bad. #isavedmymama" He even posted a TwitVid:

filmen gick tyvärr inte att lägga in på bloggen, men checka denna sidan:

http://www.j-14.com/2011/04/justin-bieber-saves-his-mom-from-catching-on-fire.html

 

översättning:
Det är officiellt- Justin Bieber är inte rädd för någonting.. Inte ens eld!! Justin tog ut sin mamma Pattie Mallete på scen på hans show i Berlin den 2 april för att sjunga för henne och när hon skulle blåsa ut ljusen när en slinga av hennes hår började brinna! Lyckligtvis stod Justin där och släckte den med sin hand! Justin tweetade: "grym show i Berling... tog ut @studiomama på scen för att sjunga för henne men hon tände eld på sitt hår med ljus. lol. jag räddade henne." "oroa er inte det var inte farligt. #isavedmymama" (jag räddade min mamma). Han la även ut en TwitVideo.

&


Justin's Vax Docka


Videos på Jaden

Kinesiska premiären av Karate Kid.
Säsongspremiären på Ellen DeGeneres Show.
Naaw, vad gullig han är!

Dagens bild!


Kids Choice Award
Jaden när han tog emot sitt pris för favorit film: Karate Kid.


Vinnarna av KCA:
Favorite Movie: The Karate Kid
Favorite TV Show: iCarly
Favorite Movie Actor: Johnny Depp
Favorite Movie Actress: Miley Cyrus
Favorite TV Actor: Dylan Sprouse
Favorite TV Actress: Selena Gomez
Favorite Animated Movie: Despicable Me
Favorite Voice From an Animated Movie: Eddie Murphy
Favorite Butt Kicker: Jackie Chan, The Karate Kid!!!!!!
Favorite Song: "Baby" by Justin Bieber
Favorite Male Singer: Justin Bieber
Favorite Female Singer: Katy Perry
Favorite Music Group: Black Eyed Peas
Favorite Cartoon: Spongebob Squarepants
Favorite Book: Diary of a Wimpy Kid series
Favorite Video Game: Just Dance 2
Favorite Male Athlete: Shaquille O'Neal
Favorite Female Athlete: Lindsey Vonn
Funniest TV Sidekick: Jennette McCurdySom ni ser så vann både Justin och Jaden, men Justin kunde tyvärr inte vara där för han var på sin världturne.Justin spelar fotboll i Spanien

För sexig när han spelar fotboll... Tycker inte ni det? ;)One less lonely girl... Måste ses!

Detta var under My World Tour 2010, när en tjej var One less lonely girl. Ser ni som han tittar på henne? Känns som han ville pussa henne under flera tillfällen.. Tycker inte ni det? Kolla i slutet när han slickar sig om läppen, ler svagt och kramar henne. GULLIGT! Märker ni hur Justin har mognat sen 2010? Tex hans klädstil, hans hår, hans röst.

2010


2011
Selena överväger att spela in en låt med Justin?
Selena fick frågan om paret har övervägt att spela in en låt.
''Jag vet inte'' sa selena till E! online. ''Du vet, med mina vänner, ser jag alltid till att jag försöker hålla familj och företag separat eftersom det inte riktigt går så bra i...bland... så jag vet inte, vi får se''. Men när hon blev tillfrågad om hon var öppenn för den fantaskitska idén, så svarade Selena snabbt ''ja!''

Vill du se Selena & Justin samarbeta? HotHits tycker att det skulle vara en garanterad hit!


Justin Bieber i Aftonblabet
Välkommen till min nya blogg!