Will och Jaden

Will Smith & Son Jaden Smith Bli M. Night Shyamalan för futuristiska Sci-Fi


Far-son par Will och Jaden Smith kommer motspelerska i Columbia Pictures"untitled futuristiska sci-fi-äventyr för M. Night Shyamalan. Overbrook Entertainment(Will och Jada Smith, James Lassiter och Ken Stovitz) kommer att produceratillsammans med Shyamalan-vilket är ovanligt för den egensinniga Philadelphiafilmare, som gillar att ha fullständig kontroll över sina projekt. "Chansen att göra enskrämmande, science fiction-film från Jaden och Will är mitt drömprojekt", säger han.

Berättelsen, som liknar en blandning av Smiths I Am Legend och The Road, ägerrum 1000 år i framtiden och följer en ung pojke som han navigerar den övergivnaplaneten Jorden för att rädda sin frånskilda pappa efter att deras skepp kraschar.

Columbia president Doug Belgrad lydelse:

"Night är ett framstående filmskapare som har en enorm vision för dennascience-fiction äventyr berättelse, och vi kunde inte vara mer spännande att få jobba igen med Jaden efter våra erfarenheter om Jakten på lycka och The KarateKid. Vi är glada att ha två av dem tillsammans i detta projekt. "






  Namn:
   Kom ihåg mig?
  E-postadress: (publiceras ej)
  
   URL/Bloggadress:
  
  Kommentar: