Selena pratar med en tidning om Jelena.


Selena Gomez är glad att hennes nya album kommer ut 28 Juni och hon satt ner och pratade med Viva om det. Medan de pratade om hennes nya musik avslöjade hon även hur hon och pojkvännen Justin Bieber gör att deras förhållande funkar.


Intervjuaren frågade Selena hur hon får tid att vara med folk hon älskar, sedan hon jobbar så mycket med hennes nya film, serie och musik. Selena svarade: "Det är väldigt komplicerat, men du måste försöka så gott du kan, och ibland finns det inte så mycket att göra än tid".

Vad gulligt! Selena pratar inte bara med sina egna ord, men hennes aktiviteter också. Den 18 åriga stjärnan planerar en sommar semester med hennes pojkvän!

Selena sade också att hon inte kommer att göra en Wizards of Waverly Place film och att hon är nervös att hennes serie ska sluta, även om hon vet att hon måste gå vidare. Hon sa hej till alla sina fans och kallade de "the best fans in the world" (världens bästa fans).

Hur känner du om Selena bekräftar att hon har tid för Justin? Vi tycker att det är underbart att båda bryr sig om varanda att de har tid för varandra. Långdistansförhållanden kan vara svåra men de har fixat det! Tror du att Jelena kommer hålla länge? Kommentera :)

 

 




  Namn:
   Kom ihåg mig?
  E-postadress: (publiceras ej)
  
   URL/Bloggadress:
  
  Kommentar: